Oude nestjes Saartje

 

 

Zaterdag: 26 augustus 2017

 

Reutje en teefje van Saartje groeien goed. Saartje is een goed moederke. Ze zijn al weer 2 weken. 2e Foto van links, is het teefje en de 3e foto is het teefje. Het reutje is iets lichter van kleur, maar dat wil niks zeggen, kan allemaal nog veranderen. Ruwharige teckeltjes, zijn net toverballen, wat kleur betreft, ha .....

 

 

 

 

Donderdag: 10 augustus 2017

 

Hieperdepiep hoera, Saartje is bevallen van 2 puppies. Het zijn 1 reutje en 1 teefje, beiden zijn wildkleur. Alles is op een natuurlijke manier gegaan, ben erg blij  en ze doen het goed, ze drinken al heel goed bij Saartje. Ze zijn rap en sterk. Beiden zijn nog beschikbaar .......

 

 

 

 

 

 

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

 

Woensdag: 18 mei 2016

 

Wat gaat de tijd vlug. Dit zijn voorlopig alweer de laatste foto's. Binnenkort gaan ze de deur uit, naar een nieuw baasje. Het zijn inmiddels echte teckelrakkers met echte teckelkaraktertjes. 

Saartje is volledig van de pups af wat zogen betreft, maar niet wat spelen betreft uiteraard. Om te voorkomen dat ze blijven zogen bij Saartje hebben ik haar maar even "aangekleed" ;). Met z'n allen lekker door de huiskamer vliegen. Sammy en Bobby op onderzoek uit. Overal onder en tussen, geen plekje is veilig. Ze worden groter,wijzer en ook steeds gewiekster. Sam heeft op de middelste foto besloten dat het makkelijker is om het bakje voer maar gewoon mee te nemen in de bench.  Als laatste zien we Saartje, of beter gezegd Saartje's  oren. Vanaf het moment dat ze bij mij kwam, klapt ze om de haverklap haar oren achterover. 

 

 

 

 

 

Woensdag: 11 mei 2016

 

Morgen worden ze alweer zeven weken , wat gaat de tijd toch hard. Maandag zijn ze allemaal voor het eerst in bad geweest, eventjes badderen en daarna gelijk afgedroogd want ze vonden het niet zo leuk, maar vanwege het warme weer was het nodig. Ze zijn inmiddels allebei gechipt door de chipper, ingeënt en onderzocht en goed gezond bevonden door mijn dierenarts (zie laatste foto).   Volgende week vrijdag gaat Sam weg en zaterdag gaat Bobby weg, waar blijft de tijd.

 

 

 

 

 

Woensdag: 4 mei 2016

 

Morgen alweer zes weken oud. Hieronder de foto's van de afgelopen twee weken. Nu het weer beter werd konden ze eindelijk lekker naar buiten doerakken. Met Vosje en Teddy gaat het ook erg goed samen. Het eten gaat sinds gisteren ook beter. Ze eten nu alles op. Ze vinden het heerlijk om op het gras te spelen of zoals je hierboven kunt zien, lekker te luieren op de zelfgemaakte hondendekjes.    

 

 

 

 

Woensdag: 20 april 2016

 

Morgen alweer vier weken oud. Ze groeien als kool, Saartje zorgt er goed voor. Sinds gisteren is Saartje weer onder ons. Genoten van het zonnetje in de mand buiten en sinds vanmorgen weer gespeeld met Teddy, daarna weer lekker naar haar pups.

 

 

 

 

Woensdag: 13 april 2016

 

Bijna 3 weken oud. De oogjes zijn inmiddels open. De dertiende dag was het dan zover. Eentje doet zelfs al een poging om te lopen, dus ze zijn lekker sterk en krachtig. Gisteren zijn ze allebei ontwormt. Ook voor Giardia.

 

 

 

Woensdag: 6 april 2016

 

Nu alweer bijna twee weken oud, ze doen het goed. Drinken en eten goed. De oogjes zijn nog niet open, hoogstwaarschijnlijk morgen.

 

 

 

 

 

Geboren op; Donderdag: 24 maart 2016

 

Hiep, hiep, hoera Saartje is bevallen van twee schitterende pups. Het zijn 2 mooie gezonde reutjes. Voor verdere informatie is het beter mij te bellen, dan kan ik betere informatie geven. Klik hieronder op de foto's voor een grotere weergave.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.