Puppies Saartje

 

Maandag 4 maart 2019

Juul is het weekend naar de nieuwe eigenaren gegaan. Heb foto`s ontvangen en hij heeft het reuze naar zijn zin. Hopelijk hebben ze veel plezier van hem.

 

 

Maandag 4 februari 2019

 

Met "Kanjer" gaat het uitstekend, hij is verkocht en gaat naar een nieuwe eigenaar, hij gaat "Juul" heten. Heb hem vrijdag, zaterdag en zondag ontwormd, dit moet met "Panacur" 3 dgn.. Ook heb ik de werpkist gisteren verwijderd en heeft hij een nieuwe slaapplaats gekregen, nl. een bench.

 

 

 

 

Maandag 28 januari 2019

 

Het gaat uitstekend met zowel Saartje als "Kanjer". Er valt nog niet veel over te zeggen, hij slaapt uiteraard nog veel. Hij gaat wel al wat meer lopen, liever lui dan moe, ha. Zondag wordt hij 4 weken, dan ga ik hem weer ontwormen en gaat hij ook meer lopen, dan zullen de foto`s ook leuker worden. Die volgen volgende week weer.

 

 

 

Maandag 21 januari 2019

 

"Kanjer" is gisteren alweer 2 weken geworden en groeit nog steeds goed. Zaterdag begonnen met ontwormen, gisteren en vandaag ook weer, met Panacur moet dat nl. 3 dagen achter elkaar, maar dan wordt het ook goed gedaan.

 

 

Zondag 13 januari 2019

 

Het gaat héél goed met zowel Saartje als "Kanjer". Ik heb hem Kanjer genoemd, omdat hij zich kranig gehouden heeft nadat hij ter wereld is gekomen. De dierenarts heeft erg haar best gedaan en het duurde zeker wel 10 - 15 minuten en ja hoor, een klein piep geluidje, ha ...... Hij drinkt zelf goed bij Saartje en groeit ook als de beste. Hij heeft een goede beharing, is een mooi teckeltje. Met Saartje gaat het ook héél goed, ze is snel aan het herstellen. Van de week ff met Saartje naar de dierenarts om de hechtingen van de operatie na te laten kijken.

Volgende week volgen foto's

 

 

 

Maandag 7 januari 2019

 

Saartje is gisteren voor de 2e keer bevallen middels een keizersnee. Het is een (rood ?) reutje. Moeder en zoon maken het goed. Voor meer informatie en uitleg zie "contact" (alleen telefonisch).

 

 

 

Woensdag: 31 oktober 2018 

 

Saartje is gedekt door Goofy vom Küsberg.

 

 

Zondag: 10 september

 

Puppies van Saartje zijn verkocht ......

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.