Puppies Neeltje

 

 

Alle 3 de pups zijn verkocht en naar hun nieuwe eigenaren.

Bedankt voor uw belangstelling ......... Helaas heb ik geen pups meer als najaar volgend jaar 2024 .........

Zondag 13 augustus 2023

Zoals `n week geleden doen ze het nog steeds goed. Ze ravotten meer met elkaar en gaan meer op ontdekkingsreis buiten. Daarna is het lekker rusten en slapen. Volgende week meer informatie en foto`s, dan komt de chipper.

 

 

 

Zondag 6 augustus 2023

De pups  doen het heel goed, ze stoeien lekker met elkaar en het eten van de brokjes moet nog wennen, maar het gaat al steeds beter. Ze hebben gisteren voor de 1ste x buiten gegeten, ha, nou, dat was zeker wennen. Maar ach, gewoon blijven proberen. Ze vinden het nu ook steeds fijner buiten en huppelen lekker over het gras. Daarna is het lekker uitrusten bij mams.

Als je op de foto`s klikt vergroten ze.

 

 

Zondag 30 juli 2023

Zo, alweer een week voorbij en ze groeien nog steeds goed. Ze worden steeds speelser, lopen al stabieler en willen lekker happen naar mekare toe, slapen uiteraard ook nog veel, grommen doen ze ook al, ha, maken dingen al duidelijk naar mekare toe. Ook komen er al tandjes door, bij alle 3, top ..... Vandaag, zondag 6-8, heb ik ze weer ontwormd, voor de 2e x, met 2 wkn. ook al ontwormd ...... Zoals je op de foto kunt zien, wil Jans {rechts} ook met de pups spelen, ha ....... Ze vindt ze heel leuk. 

 

 

 

 

Zondag 23 juli 2023

Ja, er valt eigenlijk weinig te vertellen als dat ze groeien als kool. Ze drinken nog steeds goed bij Neeltje, die nog steeds een fantastisch moedertje is. Ze kruipen/lopen waggelend al lekker door de werpkist, ha. En, ze gaan al steeds meer met elkaar spelen. A.s. zondag ga ik ze voor de 1ste x proberen wat brokjes te geven en ze weer ontwormen voor de 2e x. Hopelijk vinden ze de brokjes lekker. Tja, dat wordt weer wennen, van mamma`s melk, naar brokjes en vlees.

 

 

 

Zondag 16 juli 2023

 

Ze groeien goed, drinken goed bij de moeder en moeder Neeltje heeft ruim voldoende melk. Neeltje eet en drinkt zelf ook goed. Voor de foto's van de tweede week, zie hieronder. 

 

 

 

 

Zondag 9 juli 2023

 

Zaterdag 22:45 is Neeltje met weeën begonnen en op Zondag 00:05 is de eerste pup geboren, een reutje, foto 1. De tweede kwam om 02:00, een teefje en 02:20 de derde, ook een teefje. Allemaal wildkleur. De bevalling is daarmee dus goed en snel verlopen. Voor de foto's van de eerste week, zie hieronder. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Maak jouw eigen website met JouwWeb