Home » Puppies » Puppies Voske » Oude nestjes Voske

                                              Oude nestjes Voske                                                  

 

 

 

 

 

 

Woensdag 22 Maart 2017

 

Gisteren hebben ze een nieuw speeltje gekregen, die goed ontvangen en er werd goed mee gespeeld (lees; flink in gebeten :P ). De kleinste van het stel nam de knuffel daarna direct in beslag. Ze ravotten lekker samen. Vanmorgen voor het eerst allemaal apart brokken gekregen, dat was wel even wennen maar redelijk goed gegeten. Dus eigenlijk ben ik heel erg tevreden. De tijd gaat snel, vanmiddag naar de dierenarts voor de puppie inenting.

 

 

 

 

 

 

Woensdag 16 Maart 2017

 

Één week geleden (ze waren toen vier weken oud) ben ik begonnen met het geven van vaste voeding. Allereerst met rijst en vers vlees. Dat werd goed opgegeten door de pups. Afgelopen weekend weer stapje verder gezet met geweekte brokjes. Ook dat ging prima. Gisteren dan uiteindelijk de laatste stap gezet met vaste brokjes, even wennen maar uiteindelijk goed opgegeten. Afwisselend krijgen ze nu per dag vers vlees erbij. Vorige week dinsdag is ook het kleine reutje verkocht. 

 

 

 

 

 

 

 

Woensdag 1 Maart 2017

 

Tja...wat zal ik er nog eens van zeggen...alles gaat nog steeds goed  :) 

 

 

 

 

 

Woensdag 22 Februari 2017

 

Alles gaat nog goed. Ze zijn nu 2 weken. Inmiddels zijn van alle drie de pups de oogjes geopend. Dinsdag de 21e februari zijn alle drie de pups ontwormd, gelijktijdig ook de moeder (Voske), Saartje en Teddy. Ze groeien en drinken goed. Voske is een goede moeder en verzorgt de pups goed.

 

 

 

 

 

Dinsdag: 7 Februari 2017

 

Hiep, hiep, hoera Voske is bevallen van drie schitterende pups. Het zijn: 1 rood reutje (= verkocht) en 1 wildkleur reutje en 1 teefje (= verkocht). Het wildkleur reutje is nog beschikbaar. Hij wordt een klein dwergje of kaninchen reutje (zie foto`s hieronder). Wordt vervolgd. 

 

 

 

3 Maart 2016

 

Zie nieuws.

 

11 September 2015

 

Er zijn geen puppies meer beschikbaar.

 

 

 

9 September 2015

 

 

 

2 September 2015

 

 Vorige week woensdag puppyinenting gekregen voor zes weken. Eten en drinken gaat prima, Soms nog bij mama en soms uit de bak.  Na het spelen even uitrusten. De tijd vliegt.  

 

 

 

 

26 augustus 2015

 

 5 tot 6 weken:

Voor de 1e keer buiten met 5 en een halve week. Veel slecht weer maar nu was het weer een keer geschikt. 

Het was even wennen maar buiten is het fijn en spelen ze lekker met elkaar, met mama, dan weer met tante Saartje. En tussendoor lekker eten, wel even wennen van vlees naar brokken. 

(foto's worden nog bewerkt)

 

 

 

 

19 augustus 2015

 

 4 tot 5 weken:

Tja, wat zullen we er van zeggen. Het gaat nog steeds goed.  :)

 

 

 

 

12 augustus 2015

 

 3 tot 4 weken:

Ze groeien goed, nageltjes geknipt. Dat vonden ze niet leuk, maar het moet wel gebeuren, ook ontwormd.

 

 

 

 

05 augustus 2015

 

Ze zijn nu alweer drie weken oud. Met twee weken op 29 -07 zijn ze allemaal ontwormd, ook Voske en Saartje. Vies, jakkie bah, hè vrouwke.

Saartje is heel nieuwsgierig en vindt het allemaal heel interessant.

Ze proberen al waggelend te lopen.

Tussendoor een slaapliedje.

 

 

 

 

 

Geboren op: 15 juli 2015

 

Hiep, hiep, hoera. Alles is goed verlopen. Voske maakt het ook goed. Drie gezonde pups waarvan de 1e een wildkleur teefje is, de 2e een roodharig teefje en de 3e een wildkleur reutje is.

Ze zijn inmiddels alweer twee weken oud. Beschikbaar zijn nog het wildkleur teefje en de wildkleur reu. Klik hieronder op de foto's om ze te vergroten.

 

 

 

 

15 juni 2015

 

Voor het nieuwe nest van Voske; Zie Nieuws

 

 

Geboren op: 4-2-2014 

 

 

 

 Vrijdag: 21-02-2014

 

Ze zijn alweer 2 weken. Afgelopen weekend 16-2 zijn de oogjes open gegaan. Gisteren donderdag 20-2 zijn ze ontwormd en de nageltjes geknipt. Moedertje, Vosje, ook gelijk ontwormd. Ze groeien goed, proberen af en toe waggelend een stukje te lopen.

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Dinsdag: 25-02-2014  

 

Vandaag zijn ze 3 weken geworden en ze groeien als kool. Ook af en toe een stapje zetten en dan lekker omvallen, jaja, alles moet geleerd worden, ha .....

 

 

 

 

 

Vrijdag: 28-02-2014

 

Voor de 1ste keer "vast" voedsel en om uit te proberen, voor de 1ste keer krijgen ze "puppymelk" en zoals u kunt zien vonden ze het heerlijk en moederke, Voske, likte het bordje verder uit, nou dat was smullen, hoor .... en dan schoon likken door mama en even lekker op je rugje woelen ......

 

 

 

.

 

 

 

 

Woensdag: 05-03-2014.

 

4 Weken alweer.

Jammie, jammie, wat lekker al dat vlees. Maar die ontwormingspasta, nee, dat is toch niet zo lekker, hoor, vrouwtje, jakkie bah. En dan ook nog nageltjes knippen, zozo. Maar daarna is het weer lekker spelen en kroelen op je rugje. Lachen  

 


 

 

 

 

Woensdag: 12-03-2014

 

 

Al weer 5 weken, wat gaat het hard. Ren klaar gezet buiten en toen lekker naar buiten voor de 1ste keer, was even wennen al dat rare gras, dus eerst uitproberen en toen lekker spelen met elkaar en met mama Voske.

 

 

 

 

 

Woensdag: 19-03-2014

 

6 Weken, ze worden al groot ...... Leren met de kam om te gaan, nou, dat was even wennen hoor baasje .... en dan ook nog voor de puppie inenting naar de dierenarts. Alles wat de dierenarts kon constateren was in orde en ik kreeg een compliment dat ze er heel goed en gezond uitzagen. Nou, dat doet een mens goed ...... en de chipper is ook geweest die vond ook dat de puppies er heel goed eruit zien.

De rit ging prima, op de terugweg lekker geslapen.

Ook gelijk aangemeld bij NDG {databank}. Het is tegenwoordig verplicht, om als fokker bij de databank de puppies aan te melden. Zodra ze naar de nieuwe eigenaar gaan, moeten die hun pupje wéér aanmelden en de fokker weer afmelden. Op die manier weet de databank dat ze zeker aangemeld zijn. Dit om malafide fokkers tegen te gaan of als de hond wegloopt deze makkelijker terug te vinden is en weer naar de eigenaar terug kan gaan.

 

Aan het einde van de week weer ontwormd, had daar mee gewacht, want niet alles kan tegelijkertijd, maar alles op zijn tijd, dat is beter .....

 

 

 

 

 

 

 Donderdag: 20-3-2014

 

Vosje geniet volop van haar pups, lekker ravotten met mama Voske.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Woensdag: 26-03-2014

 

 

Lekker strijden om een sok.

Wennen aan het bandje om mijn nek, even krabben, misschien gaat de jeuk weg, bah en mama Voske vindt de riempjes maar niks, even doorbijten, misschien krijg ik het kapot.

 

Vosje geniet lekker van het uitrusten, in de zon, na het spelen met de puppies.

 

Gezellig saampjes buiten eten, met het halsbandje en riempje om.

 

Fleurtje: Ik kan ook zo rechtop slapen, hoor. Fleurtje: Heb geen zin om te gaan eten, lig net zo lekker, de zon ontbreekt alleen nog, haha.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Woensdag: 2-4-2014

 

8 Weken, waar blijft de tijd, maar wel een hele leuke tijd. Ze spelen graag buiten met het speelgoed en in de zon. Ook met mama Vosje. En ook weer tussendoor drinken bij moeder..... ondertussen ook rusten en Fleurtje wat op een vreeeeeemde manier, ha ...... Nou, puppies, nog 1 weekje en dan naar de nieuwe eigenaren .....

 

 

.

 

 

Woensdag: 9-4-2014:


9 Weken alweer. Tijd om te gaan .......

Alle pups zijn naar hun nieuwe baasjes, nu wennen aan de nieuwe omgeving, andere mensen, geuren etc. ...... hopelijk groeien jullie lekker op en hebben het reuze naar je zin ...... Lachen

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.