Home » Puppies » Puppies Voske

                                              Puppies Voske                                                  

 

 

Woensdag 12-09-2018

 

Ze hebben maandagmiddag de puppie inenting gekregen, alles is in orde, volgens de dierenarts. De tuin gaan ze steeds meer verkennen en vinden het beiden erg leuk. Ook Saartje en Teddy vinden het leuk om met de pups te spelen. 

 

 

 

 

Woensdag 06-09-2018

 

Ze eten en groeien goed. Ze vinden de tuin en het gras geweldig. Ze gaan ook steeds meer ravotten en spelen met elkaar.

 

 

 

 

 

 

Woensdag 29-08-2018

 

Beide pups zijn verkocht. Hier beneden nog wat foto's.

 

 

 

 

 

 

 

Maandag 20-08-2018

 

De pups zijn nu drie weken oud en ze doen het goed. Gisteren zijn ze ontwormd, vandaag en morgen ook weer omdat we een kuur via Panacur pasta volgen. Hieronder de eerste foto's. Klik op de foto's voor een grotere afbeelding.

 

 

 

 

 

Maandag 30-7-2018

 

Voske is weer gedekt op 28 mei door Goofy vom Küsberg en de pups zijn nu op 30 juli geboren en alles is goed gegaan. Ze beginnen nu een beetje beter melk te drinken en groeien een beetje. In het begin is het altijd zoeken naar de tepels en ff hun weg zien te vinden, maar dat gaat nu steeds beter, gelukkig.

Het is 1 wildkleur reutje en 1 rood teefje. Het reutje is al verkocht en het teefje is nog beschikbaar. Foto`s volgen nog. Ze mogen met de 8 weken. weg en dat is het weekend van 23 en 24 september. Dit is haar laatste nestje, dan mag ze met pensioen.

Graag alleen bellen voor verdere informatie.

 

Maandag 18 Juni 2018

 

31 Mei is Voske gedekt door Goofy vom Güsberg. De pups worden verwacht circa de eerste week van augustus.

 

 

 

Donderdag 6 April 2017

 

Vandaag is de laatste pup vertrokken naar z'n nieuwe huis. Ze zijn allemaal goed terechtgekomen. Wel raar weer zo stil in huis. Zie onderstaande foto's voor de laatste kiekjes.

 

 

 

 

 

 

Woensdag 29 Maart 2017

 

Vorige week woensdagmiddag hebben alle pups hun puppy inenting gehad. Op donderdagmiddag zijn de puppies gechipt en is hun wangslijm afgenomen voor de verplichte DNA test. Begin deze week heb ik ze aangemeld bij de NDG (databank), dit is sinds 1 april 2013 verplicht. Foto's  volgen nog.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

Geboren op: 15 juli 2015

 

Hiep, hiep, hoera. Alles is goed verlopen. Voske maakt het ook goed. Drie gezonde pups waarvan de 1e een wildkleur teefje is, de 2e een roodharig teefje en de 3e een wildkleur reutje is.

Ze zijn inmiddels alweer twee weken oud. Beschikbaar zijn nog het wildkleur teefje en de wildkleur reu. Klik hieronder op de foto's om ze te vergroten.

 

 

 

 

15 juni 2015

 

Voor het nieuwe nest van Voske; Zie Nieuws

 

 

Geboren op: 4-2-2014 

 

 

 

 Vrijdag: 21-02-2014

 

Ze zijn alweer 2 weken. Afgelopen weekend 16-2 zijn de oogjes open gegaan. Gisteren donderdag 20-2 zijn ze ontwormd en de nageltjes geknipt. Moedertje, Vosje, ook gelijk ontwormd. Ze groeien goed, proberen af en toe waggelend een stukje te lopen.

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Dinsdag: 25-02-2014  

 

Vandaag zijn ze 3 weken geworden en ze groeien als kool. Ook af en toe een stapje zetten en dan lekker omvallen, jaja, alles moet geleerd worden, ha .....

 

 

 

 

 

Vrijdag: 28-02-2014

 

Voor de 1ste keer "vast" voedsel en om uit te proberen, voor de 1ste keer krijgen ze "puppymelk" en zoals u kunt zien vonden ze het heerlijk en moederke, Voske, likte het bordje verder uit, nou dat was smullen, hoor .... en dan schoon likken door mama en even lekker op je rugje woelen ......

 

 

 

.

 

 

 

 

Woensdag: 05-03-2014.

 

4 Weken alweer.

Jammie, jammie, wat lekker al dat vlees. Maar die ontwormingspasta, nee, dat is toch niet zo lekker, hoor, vrouwtje, jakkie bah. En dan ook nog nageltjes knippen, zozo. Maar daarna is het weer lekker spelen en kroelen op je rugje. Lachen  

 


 

 

 

 

Woensdag: 12-03-2014

 

 

Al weer 5 weken, wat gaat het hard. Ren klaar gezet buiten en toen lekker naar buiten voor de 1ste keer, was even wennen al dat rare gras, dus eerst uitproberen en toen lekker spelen met elkaar en met mama Voske.

 

 

 

 

 

Woensdag: 19-03-2014

 

6 Weken, ze worden al groot ...... Leren met de kam om te gaan, nou, dat was even wennen hoor baasje .... en dan ook nog voor de puppie inenting naar de dierenarts. Alles wat de dierenarts kon constateren was in orde en ik kreeg een compliment dat ze er heel goed en gezond uitzagen. Nou, dat doet een mens goed ...... en de chipper is ook geweest die vond ook dat de puppies er heel goed eruit zien.

De rit ging prima, op de terugweg lekker geslapen.

Ook gelijk aangemeld bij NDG {databank}. Het is tegenwoordig verplicht, om als fokker bij de databank de puppies aan te melden. Zodra ze naar de nieuwe eigenaar gaan, moeten die hun pupje wéér aanmelden en de fokker weer afmelden. Op die manier weet de databank dat ze zeker aangemeld zijn. Dit om malafide fokkers tegen te gaan of als de hond wegloopt deze makkelijker terug te vinden is en weer naar de eigenaar terug kan gaan.

 

Aan het einde van de week weer ontwormd, had daar mee gewacht, want niet alles kan tegelijkertijd, maar alles op zijn tijd, dat is beter .....

 

 

 

 

 

 

 Donderdag: 20-3-2014

 

Vosje geniet volop van haar pups, lekker ravotten met mama Voske.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Woensdag: 26-03-2014

 

 

Lekker strijden om een sok.

Wennen aan het bandje om mijn nek, even krabben, misschien gaat de jeuk weg, bah en mama Voske vindt de riempjes maar niks, even doorbijten, misschien krijg ik het kapot.

 

Vosje geniet lekker van het uitrusten, in de zon, na het spelen met de puppies.

 

Gezellig saampjes buiten eten, met het halsbandje en riempje om.

 

Fleurtje: Ik kan ook zo rechtop slapen, hoor. Fleurtje: Heb geen zin om te gaan eten, lig net zo lekker, de zon ontbreekt alleen nog, haha.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Woensdag: 2-4-2014

 

8 Weken, waar blijft de tijd, maar wel een hele leuke tijd. Ze spelen graag buiten met het speelgoed en in de zon. Ook met mama Vosje. En ook weer tussendoor drinken bij moeder..... ondertussen ook rusten en Fleurtje wat op een vreeeeeemde manier, ha ...... Nou, puppies, nog 1 weekje en dan naar de nieuwe eigenaren .....

 

 

.

 

 

Woensdag: 9-4-2014:


9 Weken alweer. Tijd om te gaan .......

Alle pups zijn naar hun nieuwe baasjes, nu wennen aan de nieuwe omgeving, andere mensen, geuren etc. ...... hopelijk groeien jullie lekker op en hebben het reuze naar je zin ...... Lachen

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.