Home » Puppies » Puppies Teddy

   

                                             Puppies Teddy                                                 

               

Zaterdag: 9 september 2017  

"Gabber" is naar een nieuwe eigenaar en heeft het reuze naar zijn zin.   

                               

Zondag: 3 september 2017

 

"Gabber", zo heet hij op de stamboom, was verkocht, maar door trieste privé omstandigheden, bij die mensen, hebben ze hem helaas terug moeten brengen, daar waren ze ook erg verdrietig om. Dus is de laatste pup van Teddy weer beschikbaar. A.s. woensdagmiddag ga ik met hem naar de dierenarts en krijgt hij de 9 weken inenting + kennelhoest neusspray. Ik heb ook een Europees dierenpaspoort, voor alle pups. Voor verdere informatie, kun je mij bellen ......

Hij is een heel mooi, leuk, lief, rustig en gemakkelijk teckeltje. Hij speelt graag, is ook graag buiten, daagt lekker uit en kan ook goed alleen zijn en hij is een bench gewend en`s nachts is hij stil. Een lot uit de loterij ....... 

 

 

 

Vrijdag: 1 september 2017

 

Afgelopen woensdag zijn het kleine reutje en teefje opgehaald en naar hun nieuwe adres gegaan. Heb al vernomen en foto`s gekregen  dat het prima met ze gaat en de mensen heel blij zijn met hun pupje, super ...... 

 

 

 

Vrijdag: 18 augustus 2017

 

Het kleinste reutje is verkocht (zie, hieronder, middelste foto). Het andere reutje (zie hieronder, foto rechts) is nog te koop, het is een heel schattig, goed speels teckeltje. Kan lekker ravotten en lekker goed spelen met zijn broertje en zusje. 

 

Zaterdag: 12 augustus 2017

 

Het rode teefje is verkocht. Heb nog 2 black&tan reutjes van Teddy. Ze zijn echt heel mooi en de kleinste wordt of een kaninchen, of een klein dwergje. Ze worden nu voor de 2e keer ontwormd en volgende week woensdag 16-8 krijgen ze de puppie inenting. 

De chipper zal dan ook binnenkort komen, om te chippen en DNA van de pups af te nemen. Pups mogen 30-8-2017 naar de nieuwe eigenaar.

Bij Saartje (zie `puppies Saartje`) nog 1 teefje +1 reutje, wildkleur.

 

 

 

 

Woensdag: 26 juli 2017

  

Hieronder de foto's van de pups (als je erop klikt, vergroten de foto`s). Ondertussen alweer vier weken ..... de tijd vliegt. Alles gaat gelukkig goed. Zowel met moeder als de pups. Van het weekend (met 3,5 week) hebben ze hun eerste ontwormingskuur gehad.

Gisterenmiddag heb ik de ren voor buiten klaargezet en ze mogen in principe bij goed weer even naar buiten om te wennen.

Hoogstwaarschijnlijk zit er één kaninchen reutje bij, maar dat valt nog niet met zekerheid te zeggen. Op de foto's hieronder kun je het verschil al zien. De pups zijn alle drie (net als moeder Teddy) aanhankelijk. Ze proberen al meer te lopen (lees; waggelen) en de tandjes kunnen elk moment doorkomen.

 

 

 

 

 

 

 

Donderdag: 5 juli 2017

 

Hoera, hoera, hoera. Teddy is bevallen van 3 puppies, 2 reutjes en 1 teefje. Ze zijn geboren op 5-7-2017. De 2 reutjes zijn black & tan en 1 rood teefje. Het teefje wordt zeker rood. De pups mogen vanaf 30 augustus weg  ......

 

Voor informatie alleen bellen, dan kan ik iedereen beter te woord staan, beter uitleg geven en op vragen antwoord geven.

 

 

Dinsdag 9 mei 2017

 

Vandaag is Teddy (de dochter van Voske) gedekt door Goofy vom Küsberg van 't Mortelhofje.